Vinkelhus bygges i kvalitetsmaterialer

​Drømmer du om et vinkelhus? Hos LaurBo bygger vi typisk fire forskellige typer vinkelhuse i både Jylland, på Fyn og på Sjælland.

God rådgivning og inspiration

Hos LaurBo lægger vi stor vægt på høj kvalitet i alle materialerne, ligesom god rådgivning gennem hele byggeprocessen er altafgørende for et resultat, du kan være tilfreds med.

Vi anbefaler, at du besøger vores udstillingshus og indsamler inspiration til dit nye vinkelhus. Ofte ved man ikke, hvad man vil have, før man har set de forskellige muligheder.

Nedenfor kan du læse om og se billeder af vores forskellige vinkelhustype. Tryk på billedet og få flere detaljer om huset.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et vinkelhus

Er du interesseret i et vinkelhus, at høre mere om vores byggeprojekt, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig en uforpligtende samtale omkring de forskellige muligheder, der er, skal du endelig bare kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 62 76 70, men du kan også skrive til vores e-mail kenneth@laurbo.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig inden for kort tid.

Vi glæder os meget til at høre fra dig og måske opføre dit vinkelhus.

​Hvem er vi

LaurBo Træhuse ApS

CVR: 32938019

Kontakt os

Telefon: 40 62 76 70

E-mail: kenneth@laurbo.dk

Bo Laursen i Brædstrup, Midtjylland, DK på Houzz