Længehus bygges i høj kvalitet

​Drømmer du om et længehus? Hos LaurBo har vi mange års erfaring inden for byggeri af længehuse, og vi kan også hjælpe dig med at bygge din boligdrøm. Vi bygger længehuse for privatpersoner på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Vi bygger huse i kvalitetsmaterialer

Et længehus skal holde i rigtig mange år, og det er derfor meget vigtigt, at man bygger det i kvalitetsmaterialer, der kan holde til både vind og vejr. Vi går meget op i at anvende materialer i høj kvalitet, så du får et holdbart resultat.

Derudover lægger vi også vægt på, at du får god rådgivning igennem hele byggeprocessen – det gælder selvfølgelig fra den spæde start og frem til overdragelsen. 

Kontakt os og hør mere om et længehus

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få bygget et længehus med os.

Du kan enten ringe til os på telefon 40 62 76 70, eller du kan skrive til vores e-mail kenneth@laurbo.dk, hvis du foretrækker det. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Nedenfor kan du læse om og se billeder af vores forskellige længehuse. Du skal blot klikke på det givne billede og indhente flere detaljer om huset.​

​Hvem er vi

LaurBo Træhuse ApS

CVR: 32938019

Kontakt os

Telefon: 40 62 76 70

E-mail: kenneth@laurbo.dk

Bo Laursen i Brædstrup, Midtjylland, DK på Houzz