Byg fritidshus eller sommerhus med LaurBo

Byg fritidshus eller byg sommerhus fra LaurBo og få et hus, der er gennemtænkt og fuld af solide håndværksmæssige løsninger. Det er vores mål at levere sommer- og fritidshuse, der opfylder dine drømme, ønsker og behov.

Vi bygge fritids- og sommerhuse på både Sjælland, Fyn og i Jylland.

Når man opfører et fritidshus, er det afgørende at tage hensyn til grunden – derfor tager vi med dig ud til grunden for at yde den bedste rådgivning om placeringen af dit fritidshus samt hvilken type, du skal vælge.

Du kan læse meget mere om de forskellige typer af fritidshuse og sommerhuse her på hjemmesiden. Se f.eks. vores type 96 fritidshus med overdækket terrasse og redskabsrum eller vores fritidshus type 101, som har seks sovepladser, overdækket terrasse og et redskabsrum.

Husk også at du kan se billeder i vores galleri.

Byg sommerhus og fritidshus der matcher dine behov

Et nyt fritidshus fra LaurBo kan udføres som en standardløsning eller en individuel løsning, der er tilpasset lige netop dig og din familie. Du kan altså få et sommerhus/fritidshus, der opfylder alle dine ønsker og behov.

Alle standard fritidshuse kommer med mahognivinduer og -døre samt hårde hvidevarer i stål.

Vælger du en individuel løsning til dit fritidshus, kan du naturligvis selv bestemme materialer helt ned til den mindste detalje.

Et tæt samarbejde om dit fritidshus

Byg fritidshus fra LaurBo og indgå samtidig i et tæt samarbejde med os. Vi har få, men meget erfarne ansatte, og det er en del af vores filosofi for at sikre, at du har kontakt til den samme person igennem hele byggeprocessen.

Dermed mindsker vi risikoen for, at der opstår misforståelser og fejltagelser under opførelsen af dit fritidshus.

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Vores priser varierer meget alt efter, hvilken model du vælger, og hvor stort sommerhuset skal være. Ønsker du en konkret pris, er du meget velkommen til at kontakte os for at få yderligere information.

Ring på telefon 40 62 76 70 eller skriv til vores e-mail kenneth@laurbo.dk.

Vi glæder os til indgå et godt og inspirerende samarbejde om opførelsen af dit fritidshus!

​Hvem er vi

LaurBo Træhuse ApS

CVR: 32938019

Kontakt os

Telefon: 40 62 76 70

E-mail: kenneth@laurbo.dk

Bo Laursen i Brædstrup, Midtjylland, DK på Houzz